Français
Deze dynamische en interactieve crossmedia-ervaring vertelt verhalen van stadsbomen en stelt verschillende manieren voor om zelf actief mee te doen. Ze nodigt scholen, gezinnen, wandelaars en toeristen uit om deel uit te maken van het avontuur van een bos dat in de stad groeit.
Ontdekken Zich verwonderen
Wood Wide Web wil u de ogen openen: bekijk Brussel alsof het een bos is. U kunt dat bos verkennen met de kaart en de verschillende inhouden. Op die manier (her)ontdekt u de bomen in de stad, hun verhalen en hun specifieke kenmerken. Het doel is om u te verwonderen door hun zichtbare en onzichtbare schoonheid, rol en karakter te onthullen.
2017
Ontmoeten Linken leggen
Wood Wide Web schept banden tussen de bomen en een hele reeks culturele, sociale, wetenschappelijke en institutionele spelers. Die gemeenschap doet het stadsbos groeien en stelt een hele reeks activiteiten aan de voet van de bomen voor. U kunt deelnemen aan die activiteiten op het terrein.
2018
Deelnemen Doorgeven
Wij stellen u voor om mee op avontuur te gaan. Voeg op uw beurt uw favoriete boom en uw boomrijke media toe zodat anderen ze kunnen ontdekken. Wij hopen dat u zin hebt om het stadsbos met ons te doen groeien door (minstens) een boom te adopteren, ervoor te zorgen, of zelfs nieuwe bomen te planten.
2018 - 2019
Brussel bekijken
als een bos
De atlas gebruiken
Fiches en portretten
Elk van de stippen op de kaart leidt naar een fiche of een uitgebreid portret over de identiteit van de boom, zijn rol en zijn karakter

Lees de documentatie
Nut van de boom
Waarom zijn bomen onmisbaar in de stad? Welk belang hebben ze voor ons en voor de stadsomgeving?

Lees de documentatie
Het bos samen
met ons doen groeien
Een boom toevoegen
aan de atlas
Deze tool vormt de kern van het project. U kunt er bomen mee opzoeken, krijgt toegang tot media over de en kunt er gegevens aan toevoegen. Het doel: van deze kaart beetje bij beetje een jungle maken …

Lees de documentatie
De bomsoort herkennen
en de boom geolokaliseren
We hebben een paar tips verzameld om u te helpen bij de geolokalisatie van uw boom en een aantal tools om te achterhalen om welke soort het gaat

Lees de documentatie "bomsoort"
Lees de documentatie "geolokaliseren"
Planten
najaar 2019 ...
De gemeenschap:
de actoren van het bos
Ons project heeft slecht zin als het collectief is.
Beetje bij beetje stapt een hele reeks verenigingen,
scholen, instellingen, collectieven,
kunstenaars, media, enz.
mee aan het Wood Wide Web avontuur.
Vennoten :
Zij stellen de boom en het bos centraal in hun programmering of hun actie. Samen stellen we activiteiten van veldactiviteiten voor: haar bomen en mensen ontmoeten.