Français
Deze dynamische en interactieve crossmedia-ervaring vertelt verhalen van stadsbomen en stelt verschillende manieren voor om zelf actief mee te doen. Ze nodigt scholen, gezinnen, wandelaars en toeristen uit om deel uit te maken van het avontuur van een bos dat in de stad groeit.
Ontdekken Zich verwonderen
Wood Wide Web wil u de ogen openen: bekijk Brussel alsof het een bos is. U kunt dat bos verkennen met de kaart en de verschillende inhouden. Op die manier (her)ontdekt u de bomen in de stad, hun verhalen en hun specifieke kenmerken. Het doel is om u te verwonderen door hun zichtbare en onzichtbare schoonheid, rol en karakter te onthullen.
2017
Ontmoeten Linken leggen
Wood Wide Web schept banden tussen de bomen en een hele reeks culturele, sociale, wetenschappelijke en institutionele spelers. Die gemeenschap doet het stadsbos groeien en stelt een hele reeks activiteiten aan de voet van de bomen voor. U kunt deelnemen aan die activiteiten op het terrein.
2018
Deelnemen Doorgeven
Wij stellen u voor om mee op avontuur te gaan. Voeg op uw beurt uw favoriete boom en uw boomrijke media toe zodat anderen ze kunnen ontdekken. Wij hopen dat u zin hebt om het stadsbos met ons te doen groeien door (minstens) een boom te adopteren, ervoor te zorgen, of zelfs nieuwe bomen te planten.
2019